Airco Monosplit

Online verkoop van airconditioners van Daikin, Mitsubishi Electric, Fujitsu General, Samsung, Lg Electronics, Midea, Haier: De beste prijzen en de beste deals, kom naar de site van Condizionati en kijk hoe u uw eigen huis kunt koelen. Alle modellen van Daikin, Mitsubishi Electric, Fujitsu General, Samsung, Lg Electronics, Midea, Haier, monosplit en multi split tegen scherpe prijzen


Airco Monosplit There are 155 products.

Subcategories

 • Daikin Mono Split-airconditioners

  Ontdek nu alle Daikin Mono Split airconditioners die aangeboden worden op Condizionati.nl!

  Alle Daikin Mono Split airconditioners worden aangeboden tegen een gunstige prijs. Op Condizionati.com vindt u de beste aanbiedingen, de laagste prijzen en exclusieve kortingen. Airconditioningsoplossingen van Daikin worden geklasseerd in de hoogste en meest zuinige energieklassen. Dankzij de uitzonderlijke technologie ligt de nadruk op hernieuwbare energie en energiebesparing. Hierdoor haalt u de hoogste efficientie in huis, met uitzonderlijk comfort, zonder dat uw energierekening oploopt. Daarnaast heeft Daikin ook gedacht aan het milieu. Door de ontwikkeling van milieuvriendelijke oplossingen anticipeert Daikin op de voorschriften in de branche en is ze klaar voor de toekomst! De beste online aanbiedingen, de laagste prijzen en exclusieve kortingen op Condizionati.nl! Daikin Mono Split-airconditioners zijn stil en betrouwbaar.
  Daarbij leveren wij gratis en gegarandeerd binnen 24/48 uur bezorging in heel Italië. Ook is het mogelijk uw Daikin Mono Split airconditioner op afbetaling aan te schaffen. Op Condizionati.com vindt u verschillende Daikin airconditioners. Bijvoorbeeld Daikin FVX, Daikin FLX, Daikin FDX, Daikin EMURA, Daikin URURU SARARA en Daikin SIESTA.

 • LG Mono Split-airconditioners

  Ontdek nu alle LG Mono Split airconditioners die aangeboden worden op Condizionati.nl!

  LG Mono Split airconditioners worden aangeboden tegen een gunstige prijs. Op Condizionati.com vindt u de beste aanbiedingen, de laagste prijzen en exclusieve kortingen. Als u opzoek bent naar warme of koude airconditioners voor thuis of op kantoor, ontdek dan de innovatieve kenmerken van het LG-assortiment. Deze airconditioners zijn efficient en hebben een laag stroomverbruik, omdat LG gegarandeerd energie klasse A gebruikt voor zowel de koeling als de verwarming. Door de technologie die LG gebruikt is een energiebesparing tot wel 60% mogelijk ten opzichte van traditionele airconditioners. Daarnaast geeft de neodymium-magneet de compressor nog meer efficiëntie dan andere omvormers. Ook dragen de technologiën bij aan een schonere lucht, dus de lucht in uw omgeving wordt automatisch gezuiverd! De automatische reinigingsfunctie voorkomt vorming van vocht in de warmtewisselaar, hierdoor kunnen bacteriëeën en schimmels die nare geurtjes veroorzaken zich niet nestelen. Het plasmafilter blokkeert fijne stofjes, maar ook mijten en dierenharen. Hierdoor is deze airconditioner ook zeer geschikt voor mensen met allergieën of astma. Met de LG-technologie kunt u ook het geluid van de airconditioner verminderen, zodat u rustig kunt slapen, zelfs als de airconditioner is ingeschakeld. De LG-airconditioners met een verfijnd en professioneel ontwerp zorgen voor een frisse en confortabele omgeving, verminderen het energieverbruik en verbeteren de luchtkwaliteit.
  De beste online aanbiedingen, de laagste prijzen en exclusieve kortingen op Condizionati.nl! LG Mono Split airconditioners zijn stil en betrouwbaar. Daarbij leveren wij gratis en gegarandeerd binnen 24/48 uur bezorging in heel Italië. Ook zijn LG Mono Split airconditioners op afbetaling aan te schaffen. Op Condizionati.com vindt u verschillende airconditioners, waaronder de airconditioners van de LG-serie Artcool, de LG Artcool Stylist, de LG-console, de LG Cassette en de LG Channeled.

 • Mitsubishi Electric Mono Split-airconditioners

  Ontdek nu alle Mitsubishi Electric Mono Split airconditioners die aangeboden worden op Condizionati.nl!

  Alle Mitsubishi Electric Mono Split airconditioners worden aangeboden tegen een gunstige prijs. Op Condizionati.com vindt u de beste aanbiedingen, de laagste prijzen en exclusieve kortingen. Mitsubishi Electric is een wereldleider in airconditioningsystemen voor particulier, commercieel en/of industrieel gebruik. De Mitsubishi Electric Mono Split-airconditioners zijn in staat om optimale prestaties te bieden in alle klimatologische omstandigheden. De aircondinioners en systemen zijn zeer geavanceerd en duurzaam. Hierdoor zijn ze geschikt voor continu gebruik in alle weersomstandigheden. De Mitsubishi Electric Mono Split airconditioners hebben daarnaast een laag energieverbruik, waardoor zij een minimale impact op het milieu hebben. De beste online aanbiedingen, de laagste prijzen en exclusieve kortingen op Condizionati.nl!
  Mitsubishi Electric Mono Split airconditioners zijn stil en betrouwbaar. Daarbij leveren wij gratis en gegarandeerd binnen 24/48 uur bezorging in heel Italië. Ook is het mogelijk de Mitsubishi Electric Mono Split airconditioner op afbetaling aan te schaffen. Op Condizionati.com vindt u verschillende airconditioners, waaronder de serie Mitsubishi Kirigamine, Mitsubshi MSZEF, Mitsubishi MSZ en Mitsubishi Canalizzati.

 • Panasonic Mono Split-airconditioners

  Ontdek nu alle Panasonic Mono Split inverter airconditioners die aangeboden worden op Condizionati.nl!

  Panasonic Mono Split inverter airconditioners worden aangeboden tegen een gunstige prijs. Op Condizionati.com vindt u de beste aanbiedingen, de laagste prijzen en exclusieve kortingen. Panasonic biedt oplossingen met een hoog rendement in overeenstemming met de meest geavanceerde constructienormen, die daarnaast voldoen aan de strengste milieu vereisten. De producten zijn specifiek ontworpen voor energiebesparing, hebben daarnaast een hoog installatiegemak en hoge operationele efficiëntie.
  De beste online aanbiedingen, de laagste prijzen en exclusieve kortingen op Condizionati.com! Panasonic airconditioners zijn stil en betrouwbaar. Daarbij leveren wij gratis en gegarandeerd binnen 24/48 uur bezorging in heel Italië. Ook is het mogelijk de Panasonic Mono Split inverter airconditioner op afbetaling aan te schaffen. Op Condizionati.nl vindt u de Panasonic Etherea-serie airconditioners en de Panasonic RE.

 • Midea Mono Split conditioners

  Ontdek nu alle Mono Split Midea airconditioners die aangeboden worden op Condizionati.com!

  Mono Split Midea airconditioners worden aangeboden tegen een gunstige prijs. Op Condizionati.com vindt u de beste aanbiedingen, de laagste prijzen en exclusieve kortingen. Midea gelooft in het creëren van waarde. Door haar snelle reactie op de marktvraag tracht zij maximale gebruikerstevredenheid te garanderen. Midea beschikt over een breed assortiment airconditioners en kan daarom aan elke behoefte voldoen. De Mono Split Midea airconditioners zijn innovatief, waardoor er steeds aan de wisselende vraag voldoen kan worden.
  De beste online aanbiedingen, de laagste prijzen en exclusieve kortingen op Condizionati.com! Midea airconditioners zijn stil en betrouwbaar. Daarbij leveren wij gratis en gegarandeerd binnen 24/48 uur bezorging in heel Italië. Ook is het mogelijk Midea airconditioner op afbetaling aan te schaffen. Op Condizionati.nl vindt u de airconditioners van Midea Mission, Midea Blanc en de Midea Ultimate Confort-serie.

Showing 1 - 16 of 155 items