MCZ Pelletkachel
MCZ Pelletkachel

Ontdek alle MCZ pelletkachels op Condizionati.nl.

De pellet is een ecologisch duurzaam en steeds wijdverspreide bron van energie, vooral vanwege de uitvoerbaarheid ervan. In de kudden en pelletschoorstenen is er een soort spiraal, slak genaamd, die de korrels uit de tank opneemt en deze in het rooster laat vallen. Zowel de Auger als de Brazier werken elektronisch. Daarom kunnen pelletkachels en haarden automatisch worden ingeschakeld, afhankelijk van het tijdschema.

Het verbranden van de pellet is zeer efficiënt: met dezelfde hoeveelheid krijg je meer warmte met de pellet dan met het hout. Bovendien brandt de pellet beter en produceert deze minder residu. Daarom krijgen MCZ-pelletkachels en haarden de strengste kwaliteitscertificaten in Europa. Ze zijn het beste alternatief voor een lage impact op het milieu en om uw huis op te warmen met aanzienlijke besparingen op de rekeningen.

Het basisaspect dat de rust van een pelletkachel beïnvloedt, is ventilatie. In al zijn modellen assembleert MCZ de nieuwste generatie ventilatoren die in staat zijn tot het minimaliseren van ruis en instelbaar ongemak als dat nodig is. Sommige ovens bieden de mogelijkheid om de ventilatie uit te sluiten (no-air-functie), terwijl een hele familie volledig vrij is van ventilatoren (producten met "stille" technologie).

Op Condizionati.nl vindt u de MCZ pelletkachels in de volgende modellen: LAM, TRAY, PHILO, FLAT, CUTE, THERMA.


MCZ Pelletkachel  There are 49 products.

Showing 1 - 16 of 49 items