Pelletkachels

Online verkoop van Italiaanse pelletkachels: De beste prijzen en de beste deals vind u op de site van Condizionati en kijk hoe u uw eigen huis kunt verwarmen. Alle modellen Pelletkachels tegen scherpe prijzen. Pelletkachels Cadel, Pelletkachels Ravelli, Pelletkachels Mcz, Pelletkachels Edilkamin


Pelletkachels There are 111 products.

Subcategories

 • MCZ Pelletkachel

  Ontdek alle MCZ pelletkachels op Condizionati.nl.

  De pellet is een ecologisch duurzaam en steeds wijdverspreide bron van energie, vooral vanwege de uitvoerbaarheid ervan. In de kudden en pelletschoorstenen is er een soort spiraal, slak genaamd, die de korrels uit de tank opneemt en deze in het rooster laat vallen. Zowel de Auger als de Brazier werken elektronisch. Daarom kunnen pelletkachels en haarden automatisch worden ingeschakeld, afhankelijk van het tijdschema.

  Het verbranden van de pellet is zeer efficiënt: met dezelfde hoeveelheid krijg je meer warmte met de pellet dan met het hout. Bovendien brandt de pellet beter en produceert deze minder residu. Daarom krijgen MCZ-pelletkachels en haarden de strengste kwaliteitscertificaten in Europa. Ze zijn het beste alternatief voor een lage impact op het milieu en om uw huis op te warmen met aanzienlijke besparingen op de rekeningen.

  Het basisaspect dat de rust van een pelletkachel beïnvloedt, is ventilatie. In al zijn modellen assembleert MCZ de nieuwste generatie ventilatoren die in staat zijn tot het minimaliseren van ruis en instelbaar ongemak als dat nodig is. Sommige ovens bieden de mogelijkheid om de ventilatie uit te sluiten (no-air-functie), terwijl een hele familie volledig vrij is van ventilatoren (producten met "stille" technologie).

  Op Condizionati.nl vindt u de MCZ pelletkachels in de volgende modellen: LAM, TRAY, PHILO, FLAT, CUTE, THERMA.

 • Cadel Pelletkachel

  Ontdek alle Cadelpelletkachels op condizionati.nl.

  Alle Cadel producten zijn gecertificeerd op de meest strenge regels binnen deze branche.

  Cadel volgt voortdurend de kwaliteitseisen voor materiaalgebruik voor de vervaardiging van haar producten. Roestvrij staal en speciaal gietijzer voor de kachels (bestand tegen hoge temperaturen), speciale las voor roestvrij staal, pure messing voor de afwerkingen en met de hand gevormd keramiek. Zo wordt er geprofiteerd van de hoogste kwaliteit producten van Cadel.

  Cadel garandeert al zijn producten voor elektrische installatie (CE-markering), warmteafgifte, verbruik, uitlaatgasmassa's (die worden gecontroleerd door de strengste controles). Bijzondere aandacht wordt besteed aan milieubescherming, omdat een product van Cadel de voorkeur geeft aan minder luchtverontreiniging en meer zorg voor het milieu om ons heen.

  Op Condizionati.nl vindt u freepointpelletkachels in de volgende modellen:  RONDO,Cloe 3, CRISTAL, KRISS3, EVO3-serie.

 • EDILKAMIN Pelletkachel

  Ontdek alle Edilkamin pelletkachels op Condizionati.nl.

  De pelletkachels genereren warme lucht om de installatieruimte te verwarmen en via andere modellen ook de aangrenzende kamers (met behulp van speciale kanaalkits).

  De installatie van pelletkachels is eenvoudig dankzij de ontlading van geforceerde gassen.

  Edilkamin pelletkachels worden aangeboden met talloze oplossingen op het gebied van prestaties, grootte en esthetiek voor eenvoudige inbrenging in traditionele en moderne omgevingen.

  De Edilkamin pelletkachel heeft een geavanceerde technologie die veiligheid, programmeerbaarheid en lange levensduur garandeert.

  De pellet is een van de goedkoopste brandstoffen en bespaart u dus aanzienlijke verwarmingskosten.

  Op Condizionati.nl vindt u de Edilkamin pelletkachels in de volgende modellen: ARIS up, CHERIE up, KIKKA, LOGO, TINY, BLADE

  Elk model van Edilkamin heeft verschillende functies die worden aangeduid met de volgende symbolen N.B. De pictogrammen geven slechts de symbolen van de functie weer.

  p_ico_01S.png?1473168190

  ROOKAFVOER AAN DE BOVENKANT

  p_ico_01P.png?1473168187

  ROOKAFVOOR AAN DE ACHTERKANT

  p_ico_01L.png?1517242155

  ROOKAFVOOR AAN DE ZIJKANT

  p_ico_03.png?1450282944

  S.C.P. DE REVOLUTIE VAN DE VERBRANDING

  Uit technische onderzoeken van Edilkamin, marktleider in de kachel- en haardtechnologie, is een nieuw en voordelig verbrandingssysteem ontstaan met de naam S.C.P. (Sistema Combustione Pulita, schoon verbrandingssysteem). Een innovatief systeem dat schone rookgassen en een betere warmteafgifte garandeert. Na een goede ‘primaire verbranding’, verkregen middels een revolutionaire verdelingsmethode van de verbrandingslucht, wordt het proces geoptimaliseerd dankzij de ‘naverbranding’. De ‘na-verbrandingslucht’ wordt in de haard gevoerd binnen hetzelfde systeem (SCP) om de vervuilende stoffen (CO) te verwijderen en meer warmte terug te winnen.

  p_ico_04.png?1450282964

  GEFORCEERD VENTILATIESYSTEEM

  De hout- of pelletkachels van Edilkamin zijn uitgerust met een geforceerd ventilatiesysteem. Voor wie maximale verwarmingsefficiëntie wenst, heeft Edilkamin een systeem van ventilatoren ontwikkeld die de warmteafgifte van de kachel optimaliseert door een verdere verbetering van het verwarmingsvermogen.

  p_ico_05.png?1450282979

  NATUURLIJKE CONVECTIE

  p_ico_08.png?1450283026

  RADIOBESTURING/ AFSTANDSBEDIENING

  Hiermee kunnen de normale bedieningen van het synoptisch paneel worden uitgevoerd en dus: in- en uitschakelen van de kachel, beheer van de handmatige fase, beheer van de automatische fase.

  p_ico_09.png?1450283042

  AFSTANDSBEDIENING MET DISPLAY

  p_ico_10.png?1450283059

  HET SYNOPTISCHE PANEEL

  Hiermee kunnen alle werkingsfasen van de kachel worden bediend en kunnen de parameters worden geregeld

  p_ico_11.png?1450283084

  TIJDPROGRAMMERING

  Programma voor automatische in- en uitschakeling op het gewenste tijdstip.

  p_ico_12.png?1450283357

  AUTOMATISCHE OF HANDMATIGE WERKING

  p_ico_13.png?1450283411

  COMFORT CLIMA

  Een uitbreiding van het concept van de automatische werking zorgt ervoor dat de kachel wordt uitgeschakeld als de gewenste temperatuur wordt bereikt en weer wordt ingeschakeld als de temperatuur weer daalt. (alleen te gebruiken in kleine, goed geïsoleerde ruimtes om de functie niet voortdurend in te hoeven schakelen)

  p_ico_14.png?1450283522

  AUTOCHECK

  Bij koude kachel om onmiddellijk eventuele storingen op te sporen.

  p_ico_15.png?1450283538

  AUTOMATISCHE REINIGING VUURHAARD

  Bij langdurig ononderbroken gebruik. Sluit de normale reiniging, die bij koude kachel moet worden uitgevoerd, niet uit (zie technische gegevens).

  p_ico_16.png?1450283562

  VOORBEREIDING VOOR BEHEER OP AFSTAND

  Door op de elektronische besturingskaart een responder/telefoonkiezer aan te sluiten, kan de kachel op afstand worden bediend met een telefoon.

  p_ico_18.png?1450283597

  KANALISATIE WARME LUCHT NAAR AANGRENZENDE RUIMTE

  p_ico_19.png?1450283614

  FIRE CONTROL

  Moduleert de verbranding automatisch om eventuele brandstofverspilling te voorkomen.

  p_ico_17.png?1472825177

  LEONARDO-SYSTEMEN

  De Leonardo-systemen beheren de pelletverbranding op automatische wijze. Ze detecteren voortdurend de belangrijkste verbrandingsparameters, die worden beïnvloed door: • eigenschappen van het rookkanaal (bochten, lengte, vorm, diameter..) • omgevingscondities (wind, atmosferische druk, installatie op grote hoogte..) • eigenschappen van de pellets (essentie van het hout, compactheid, vochtigheidsgraad..) en ze grijpen in om een optimale werking en brandstofbesparing te garanderen.

  p_ico_20.png?1450283644

  3C SYSTEM

  Innovatieve keramische verbrander met katalysator die de verbrandingstemperatuur verhoogt. Dit garandeert een hoog rendement en vermindert de emissies in de atmosfeer aanzienlijk en vereist minder onderhoud.

  p_ico_24.png?1519651003

  PASSIEFHUIS

  Volledig hermetisch gesloten kachels ten opzichte van de installatieruimte: deze kachels nemen lucht (verbrandingslucht en lucht voor de reiniging van het glas) direct van buiten op en niet uit de ruimte waar ze staan. Ideaal voor de moderne passiefhuizen waar de isolatie van de buitenomgeving fundamenteel is. Ook installeerbaar in de slaapkamer volgens de norm UNI 10683.

  p_ico_23.png?1450372609

  E-BRUSHER

  Reinigingssysteem van de vuurhaard voor verwijdering van de aanslag die het gevolg is van de verbranding van de pellets. Dit is een absoluut innovatief systeem dat door Edilkamin is gepatenteerd en dat gebruik maakt van een dubbele werking van de toevoerschroef van de pellets. Het systeem werkt zo goed dat de kachel maandenlang kan branden zonder dat de vuurhaard handmatig hoeft te worden gereinigd.

  p_ico_25.png?1450372596

  LAMBDASONDE

  Deze sonde is in het rooktraject geplaatst om de verbranding te optimaliseren.

  p_ico_26.png?1517217663

  AIR-TIGHT

  De “luchtdichte” kachels zijn hermetisch afgesloten van de ruimte waarin ze geïnstalleerd zijn en zijn ook geschikt voor moderne passiefhuizen.

  p_ico_27.png?1517217663

  NIGHT-FUNCTIE

  Met de NIGHT-functie kan de automatische uitschakeling van de kachel op het gewenste tijdstip worden geprogrammeerd, voor een maximaal comfort, zonder verspilling van brandstof.

  p_ico_28.png?1517217664

  RELAX-FUNCTIE

  Met de RELAX-functie kan de geforceerde ventilatie met een simpele handeling worden uitgeschakeld, om in maximale stilte te genieten van de natuurlijke convectiewarmte.

  p_ico_29.png?1517232979

  WI-FI 

  Kit Wi-Fi optional, om al uw pellet-verbranding producten te beheren met een Smartphone of tablet, waar u ook bent.

  p_ico_34.png?1518451735

  EKLEANER

  Het systeem eKleaner voert automatisch een dubbele reiniging uit, van het vuurpotje en van de turbulatoren. 

  p_ico_35.png?1518452584

  TURBO

  Turbofunctie: via deze functie wordt op maximaal vermogen en op maximale snelheid warme lucht geleverd om de plaats van installatie snel te verwarmen en de warmte in de hele ruimte te verspreiden.

  classe-energetica.png?1527579564

  ENERGIE-EFFICIËNTIEKLASSE

 • RAVELLI pelletkachel

  Ontdek alle Ravelli pelletkachelsop Condizionati.nl

  Onze kachels, hout en pellet, lopen voorop bij elke type: natuurlijke convectie, lucht, gekanaliseerd en hydro. Elk systeem maakt gebruik van innovatieve technologieën die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en voldoen aan verschillende behoeften, van verwarming van een of meer kamers tot verwarming van sanitair water.

  Het natuurlijke convectieverwarmingssysteem reproduceert convectieve bewegingen in de natuur en zorgt voor een aangename warmte, die zich geleidelijk verspreidt in de omgeving. Het ontbreken van geforceerde ventilatie garandeert maximale stilte en de lucht is gezonder, omdat het gebruik van natuurlijke convectieve bewegingen de hoeveelheid poeder in de omgeving niet verhoogt.

  Het stroomsysteem verspreidt de warmte in verschillende ruimtes van het huis, integreert het in het bestaande verwarmingssysteem of vervangt het perfect.

  Op Condizionati.nl vindt u de Ravellipelletkachels in de volgende modellen: ARIA, NATURAL, ALFA, OLIMPIA, INFINITY

Showing 1 - 16 of 111 items