Houtkachel

Online verkoop van Italiaanse Houtkachels: De beste prijzen en de beste deals vind u op de site van Condizionati en kijk hoe u uw eigen huis kunt verwarmen. Alle modellen Houtkachels tegen scherpe prijzen. Houtkachel Cadel, Houtkachel Ravelli, Houtkachel Mcz, Houtkachel Edilkamin, Houtkachel Nordica, Houtkachel Nestor Martin, Houtkachel Charnwood.


Houtkachel There are no products in this category.

Subcategories

 • La Nordica

  Ontdek alle La Nordic kachels op condizionati.nl.

  Nordica-Extraflame produceert en brengt steeds meer efficiënte en geavanceerde houtgestookte kachels op de markt. Innovaties die het mogelijk maken een perfecte verbranding van hout en het drastisch verminderen van afval. Nordic-Extraflame is voortdurend bezig met technologische upgrading voor het optimaal beheer van het product, altijd aandacht voor de behoeften van de consument. Een nieuwe manier van ontwerpen van de houtkachels is bewust om te denken aan de besparing en respect van het milieu, zonder dat daarbij de behoeften van de moderne faciliteit aan onder deed. Deze manier van vandaag heeft geleid tot meer en meer gecertificeerde modellen Aria Pulita, 3, 4 en 5 sterren

  Op condizionati.nl vindt u de volgende La Nordic-houtkachel modellen:

  ASTRID, FLO', WANDA CLASSIC, WANDA EVO, FORTUNA, HELGA, ZEN, GIULIETTA X, ISETTA CON CERCHI EVO, ISOTTA EVO,ISOTTA FORNO, CANDY, STEFANY FORNO BII, LUNA BII, NICOLETTA, GAIA FORNO, ASIA, ESTER FORNO, HELGA,  ROSSELLA, FULVIA, GEMMA, SUPER MAX, MAJOR, AMERICA

 • Nestor Martin

  Online verkoop van Nestor Martin Houtkachel: De beste prijzen en de beste deals vind u op de site van Condizionati en kijk hoe u uw eigen huis kunt verwarmen. Alle modellen Nestor Martin Houtkachel tegen scherpe prijzen.Nestor Martin Houtkachel : Nestor Martin Houtkachel TQ , Nestor Martin Houtkachel serie C Nestor Martin Houtkachel serie S,Nestor Martin Houtkachel HARMONY.

 • Charnwood

  Charnwood Houtkachels: De beste prijzen en de beste deals vind u op de site van Condizionati en kijk hoe u uw eigen huis kunt verwarmen. Alle modellen Charnwood Houtkachels tegen scherpe prijzen. Charnwood Houtkachels: Charnwood Houtkachels COVE1, Charnwood Houtkachels COVE2, Charnwood Houtkachels COVE3.

 • EDILKAMIN

  Ontdek alle EDILKAMIN-kachels op Condizionati.nl

  Bij het verbranden van hout genereert de kachel hete lucht om de installatieruimte te verwarmen en, afhankelijk van het model, de aangrenzende kamers (met behulp van speciale kits).

  Edilkamin houtkachels zijn het beginpunt van 50 jaar actief in deze sector; geoptimaliseerde verbranding, hoge opbrengsten en lage emissies zorgen voor ecologische opwarming en aanzienlijke economische besparingen.

  Edilkamin houtkachels worden in een breed assortiment gefabriceerd op het gebied van prestaties, afmetingen en esthetiek om aan alle behoeften van de gebruiker te voldoen.

  Op Condizionati.nl vindt u de EDILKAMIN-haarden in de volgende modellen:

  GROOT, FIORD, LILIA, TALLY, TALLY UP, TALLY UP S, VIP